
20 آشپزخانه تهيه و طبخ غذا در اردبيل راهاندازي شد
به گزارش پايگاه اطلاعرساني كميته امداد، جليل قديمي اظهار كرد: در قالب اين آشپزخانهها كه تهيه و طبخ غذا به صورت روزانه انجام ميشود، سعي بر اين است تا در كوتاهترين زمان غذا بستهبندي شده و در اين ايام معنوي در اختيار خانوادههاي نيازمند و تحت حمايت كميته امداد قرار گيرد.
وي افزود: پيشبيني ميكنيم در قالب اين طرح و راهاندازي آشپزخانههاي سيار با همكاري 156 مركز نيكوكاري استان، در اين ايام بيش از 190 هزار پرس غذا تهيه و در بين خانوادههاي تحت حمايت كميته امداد توزيع شود تا در اين ايام اين خانوادهها از اطعام تدارك ديده شده بهرهمند شوند.
قديمي بيان كرد: سال گذشته در قالب اين طرح در كنار جمعآوري كمكهاي مردمي و خيران كه بالغ بر 13 ميليارد تومان بوده تهيه و توزيع 157 هزار پرس غذاي گرم را شاهد بوديم.
معاون توسعه مشاركتهاي مردمي كميته امداد استان اردبيل گفت: در ماه عزاي حسيني و همچنين ماه صفر اين آشپزخانهها اقدام به طبخ غذاي مناسب و با كيفيت خواهند كرد و با توجه به تدارك پيشبيني كميته امداد و مساعدتهايي كه خيران انجام ميدهند زمينه اطعام و احسان اقشار نيازمند و فقرا فراهم آيد.
وي افزود: كميته امداد از فرصتها و مناسبتهاي ملي و مذهبي بهرهبرده و سعي دارد تا پشتيباني لازم را از محرومان جامعه انجام دهد كه پيشبيني ميكنيم در قالب طرح احسان و اطعام حسيني بالغ بر 19 ميليارد تومان كمكها و مساعدت مردمي را شاهد باشيم.
انتهاي پيام